INBJUDAN X-CUP Lopp 4

Tid: Söndagen den 31/5

Försäljning/utlämning av chip vid start-/målområdet öppnar 08:15 och är öppen fram till 11:00.

Banan öppen för uppvärmning 08:00 - 09:00 samt 10:15-11:00

Start.1 kl 09:00
körtid 60 min + påbörjat varv (ungdomar under 13 kör 40 min)

Start.2 kl 11:00
körtid 60 min + påbörjat varv

Knatteracet körs preliminärt kl 10.30. Knatteracet är kostnadsfritt och kräver ingen föranmälan.

Plats: Helsingborg. Brohult/Dalhem

Varmt välkomna!

Parkering/TC/Vägbeskrivning/Bana  

Beskrivning från CK Fix av "Kojaksparken", Brohult aka Dalhem i Helsingborg, där X-Cup kommer att köras:

"En del av er har säkert kört hör förut, men under 2019 har vi ihop med kommunen utvecklat området ganska omfattande. En del av det jobb som återstår, räknar vi med att ha färdigt till X-Cup, men ev. så kommer en del utav de permanenta markeringarna och orienteringstavlorna inte att vara klara.

Vi har ett preliminärt varv, som till största delen kommer att motsvara det "gamla" varvet. På en del platser har vi skapat förändringar i form utav serpentiner, stenkistor, några drop och en trappa, för att nämna en del. Vid varje hinder kommer det att finnas både A- & B-spår och tom något C-spår.

Underlaget består till största delen utav gräs, jord och lera. Vid torr väderlek är banan ganska snabb, men om det är blött i området så blir det både halt och fruktansvärt tung-cyklat. Området omfattar ganska många höjdmeter, mycket stig men en hel del bra omkörningssträckor. TC kommer att kunna vara placerat centralt i varvet, med fina möjligheter för åskådare att kunna se de tävlande på många platser, utan att själv behöva förflytta sig så mycket.

Det finns bra parkeringsmöjligheter, korta avstånd och även en närbutik. Bara 3km bort hittar man dessutom Helsingborgs egen Sportsonbutik, ifall det behövs något akut i cykelväg.

Vi har för avsikt att erbjuda banvisning vid något eller några tillfällen framåt mars/april, samt info i form utav bilder och rapporter efterhand som bitarna faller på plats. Kika gärna in på vår Facebookgrupp CK Fix Barn och ungdom då och då, eftersom vi är dom som hänger i området mest."

Välkomna!

Mer information om parkering, vägbeskrivning o dyl kommer senare.