INBJUDAN X-CUP Lopp 2

Tider: Söndagen den 21/5

Försäljning/utlämning av chip vid start-/målområdet öppnar 08:15 och är öppen fram till 11:00.

Banan öppen för uppvärmning 08:00 - 09:00

Start.1 kl 09:00
körtid 60 min + påbörjat varv

Start.2 kl 10:15
körtid 60 min + påbörjat varv

Start.3 kl 11:30
körtid 60 min + påbörjat varv (ungdomar under 13 kör 40 min)

OBS! På grund av utrymmesskäl finns det ingen möjlighet att köra knatteracet parallellt med övriga starter, vilket gör att vi inte kan köra det på utsatt tid. Det kommer dessutom endast att bli ett knatterace som kommer att starta exakt samtidigt som start 3, dvs kl 11.30.

För de som omöjligen kan deltaga kl 11.30 kommer det att finnas en alternativ lösning som vi hoppas ska fungera om det inte blir för många. Ni som vill vara med på alternativlösningen ska maila oss på xcupmtb@gmail.com eller formuläret här på hemsidan.

Plats: Råbocka, Ängelholm

Varmt välkomna

Information om parkering/TC/bana (preliminära uppgifter)

Parkering
Finns stor grusparkering vid Råbocka camping. Campingen är öppen med affär, glassbar, restaurang osv. Inga duschar.

Till Start.
Följ asfalten mot Ängelholm från parkeringen. I hörnet av campingen finns en informationsskylt om Kronoskogens strövområde (observera att en stor del är naturreservat och i det är det INTE tillåtet att cykla). Följ stigen in i skogen ca 700m för att komma till Start/Mål.

Banan.
Små korta backar. Krokiga singeltracks. Grusvägar. Särskild Startloop. Nybörjarbana ca 600m. Banorna är ej utmärkta före tävlingsdagen.

Kronoskogen ägs av Sveaskog, Ängelholms kommun disponerar och sköter stigarna. Naturreservat sköts av Skånska Landskap. Hela området är känsligt så cykla inte på delar där det är förbud. Cykla inte på blöta stigar och värna det goda samarbetet med andra som är ute i vår trevliga skog. Ha så kul...