INBJUDAN X-CUP Lopp 2

Tider: Söndagen den 20/5

Försäljning/utlämning av chip vid start-/målområdet öppnar 08:15 och är öppen fram till 11:00.

Banan öppen för uppvärmning 08:00 - 09:00

Start.1 kl 09:00
körtid 60 min + påbörjat varv

Start.2 kl 10:15
körtid 60 min + påbörjat varv

Start.3 kl 11:30
körtid 60 min + påbörjat varv (ungdomar under 13 kör 40 min)

Knatteracet körs preliminära kl 9.30 resp 10.30. Knatteracen är kostnadsfria och kräver ingen föranmälan.

Plats: Kristianstad. Bockatorpet, Bockebodavägen 480. Huvudparkering vid Grönalundsvägen 60, Önnestad.

Varmt välkomna!

Information om parkering/TC/bana

Vi i CKC4 hälsar alla välkomna till Bockeboda och andra deltävlingen i X-cup

Vår banläggare Håkan Premberg har fått göra lite ändringar på årets bana då det fortfarande är vissa partier som är rejält blöta. Men han har fått till ett riktigt bra varv och självklart med lite nya partier som vi är övertygande ni kommer att gilla.

Årets varv är ca 4 km. Starten är på samma plats som i fjol och är väl utmärkt från målområdet. Från målområdet tar det endast några minuter att ta sig till starten. Självklart finns det en bana för de yngsta som ligger i anslutning till målområdet och är helt avskild från övriga tävlande

Då vi har begränsat med parkeringar vid torpet så har vi även i år fått lov att utnyttja Skanskas mark för parkering vilken ligger vid starten. Vi vore tacksamma om cyklister som har med sig sina familjer och de som har barn som skall cykla får möjlighet att parkera vid torpet och övriga parkerar vid starten. Parkeringen vid Skanska kommer att vara märkt Parkering 1 och ligger på höger sida när ni svängt av väg 21 mot Bockeboda och in på Djurhagsvägen. Ni som skall parkera uppe i Bockeboda kan ställa in GPS:en på Bockebodavägen 480. Parkeringsvakter finns på bägge platserna

Vi kommer att markera upp var det är OK att ställa upp husbilar och husvagnar. Det är ca 200 m till torpet och målområdet från den parkeringen. Det är inte OK att parkera ända framme vid torpet. Vänligen respektera detta.
Vid starten i fjol så var det många cyklister som tömde blåsan vid/på en privat väg precis i anslutning till starten. Fastighetsägaren kontaktade oss och var förbannad milt sagt. Vi önskar vara kvar på den aktuella platsen så vänligen töm blåsan på annat ställe. Vi sätter upp skyltar vid den aktuella vägen.
Toalett finns vid målområdet

Vi syns i Bockeboda
// CKC4