INBJUDAN X-CUP Lopp 2

Tid: Söndagen den 26/4

Försäljning/utlämning av chip vid start-/målområdet öppnar 08:15 och är öppen fram till 11:00.

Banan öppen för uppvärmning 08:00 - 09:00 samt 10:15-11:00

Start.1 kl 09:00
körtid 60 min + påbörjat varv (ungdomar under 13 kör 40 min)

Start.2 kl 11:00
körtid 60 min + påbörjat varv

Knatteracet körs preliminärt kl 10.30. Knatteracet är kostnadsfritt och kräver ingen föranmälan.

Plats:Kristianstad. Bockatorpet, Bockebodavägen 480.
Huvudparkering och start vid Grönalundsvägen 60, Önnestad.

Varmt välkomna!

Parkering/TC/Vägbeskrivning (preliminär)

Vi i CKC4 hälsar alla välkomna till Bockeboda och tredje deltävlingen i X-Cup.

Just nu är det torrt och fint i Bockeboda och väderprognoserna visar inte mycket regn fram till den 18:e. Banan är förutom någon mindre ändring samma som i fjol.

Starten är på samma plats som tidigare år och väl utmärkt från målområdet. Från målområdet tar det endast några minuter att ta sig till starten. Självklart har vi en bana för de yngsta som ligger i anslutning till målområdet och är helt avskilt från övriga tävlande.

Då vi har begränsat med parkeringar vid torpet så har vi även i år fått lov att utnyttja Skanskas mark för parkering, vilket ligger vid starten. Adressen dit är Grönalundsvägen 60, Önnestad.

Vi vore tacksamma om cyklister som har med sig sina familjer och de som har barn som skall cykla får möjlighet att parkera nära torpet och övriga parkerar vid starten. Parkeringen vid Skanska kommer att vara märkt parkering 1 och ligger på höger sida när ni svängt av väg 21 mot Bockeboda och in på Djurhagsvägen. Ni som parkerar uppe i Bockeboda kan ställa in GPS:en på Bockebodavägen 480. Parkeringsvakter finns på bägge platserna

Vi kommer att markera upp var det är OK att ställa upp husbilar och husvagnar. Det är ca 200 meter till torpet och målområdet från den parkeringen. Det är INTE OK att parkera ända framme vid torpet. Vänligen respektera detta.

Toalett finns vid målområdet.

Banan kommer att vara uppmärkt i början på nästa vecka

Vi syns i Bockeboda :-)

// CKC4