INBJUDAN X-CUP Lopp 1

Tider: Lördagen den 29/4

Försäljning/utlämning av chip vid start-/målområdet öppnar 08:15 och är öppen fram till 11:00.

Banan öppen för uppvärmning 08:00 - 09:00

Start.1 kl 09:00
körtid 60 min + påbörjat varv

Start.2 kl 10:15
körtid 60 min + påbörjat varv

Start.3 kl 11:30
körtid 60 min + påbörjat varv (ungdomar under 13 kör 40 min)

För att alla barn ska kunna köra kör vi 2017 2 st knatterace med preliminära starttider kl 9.30 resp 10.30. Knatteracen är kostnadsfria och kräver ingen föranmälan.

Plats: Kristianstad. Bockatorpet, Bockebodavägen 480. Huvudparkering vid Grönalundsvägen 60, Önnestad.

Varmt välkomna

Information om parkering/TC/målområde/bana

CKC4 hälsar alla välkomna till Bockeboda och årets första X-Cup race den 29/4

Banläggare Håkan Premberg har fått till ett riktigt bra varv där han plockat in avsnitt från den nya fasta slingan som CKC4 tagit fram tillsammans med Skånska Landskap som äger marken runt Bockatorpet. Årets varv mäter ca 4,3 km.

Starten är på samma plats som i fjol och är väl utmärkt från målområdet. Från målområdet vid torpet tar det bara några minuter att ta sig till starten. 

Självklart finns det en bana för de yngsta som ligger i anslutning till målområdet och är helt avskild från övriga tävlande.

Då det finns begränsat med parkeringar i år vid Bockatorpet så har vi fått lov att utnyttja Skanskas mark för parkering vilken ligger vid starten. Vi vore tacksamma om cyklister som har med sig sina familjer och de som har barn som skall cykla får möjlighet att parkera vid torpet och att övriga parkerar vid starten.

Parkeringen vid Skanska kommer att vara märkt Parkering 1 och ligger på höger sida när ni svängt av väg 21 mot Bockeboda och in på Djurhagsvägen. Ställ in GPS:en på Grönalundsvägen 60, Önnestad så kommer ni rätt.

Ni som skall parkera uppe i Bockeboda kan ställa in GPS:en på Bockebodavägen 480.

Vi kommer att markera upp var det är OK att ställa upp husbilar och husvagnar. Det är ca 200 m till torpet och målområdet från den parkeringen. Det är inte OK att parkera ända framme vid torpet. Vänligen respektera detta.
Toalett finns vid målområdet